Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Dineke Uildriks,Uitgevlogen
  • Dineke Uildriks,Uitgevlogen
Dineke Uildriks,Uitgevlogen
Uitgevlogen
€ 16.50

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

De mensheid is vanouds in de ban van het vliegen. Het idee dat een mens als een vogel los van de aarde op hoge snelheid boven de wolken van de ene plek naar de andere kan gaan, fascineert veel mensen.
In het begin van de twintigste eeuw, slaagden fameuze pioniers als de Amerikaanse gebroeders Wright en de Fransman Louis Blériot erin hun `kisten` enige tijd in de lucht te houden. Vervolgens stroomt het publiek in steeds grotere getale samen om de stunts te bewonderen. De luchtvaart van onze dagen heeft die pionierstijd allang achter zich gelaten. Vliegtuigen zijn nu technologisch hoogontwikkelde en veel veiliger vervoermiddelen geworden die enorme massa`s mensen naar alle hoeken van de aarde vervoeren. Vliegen is net als fietsen, autorijden of het reizen met de trein gewoon een van de mogelijkheden van transport geworden. Maar toch is die oude glans van avontuur en luchtvaartromantiek zeker niet helemaal verdwenen. Dat geldt ook voor de beroepen in de luchtvaart, zoals die van piloot maar ook van stewardess en ander cabinepersoneel.
In dit boek geeft Dineke Uildriks haar eigen ervaringen als stewardess weer en daarnaast die van vele anderen die in de lucht hun brood hebben verdiend. Het zijn smakelijke, informatieve verhalen, waarin het plezier en het avontuur overheersen.


Extra informatie:

Paperback / softback
220 pagina's
Met illustraties
April 2013
407 gram
212 x 144 x 11 mm
EAN: 9789089545268
Elikser B.V. Uitgeverij

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen