Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

Diana van Thiel,Het vaccin
  • Diana van Thiel,Het vaccin
  • Diana van Thiel,Het vaccin
Het vaccin
€ 17.50
  (Paperback / softback) Thuisbezorgen

  • Levertijd:
  • 7-14 werkdagen
  • Vanaf € 26.50 gratis verzenden


Na de pandemie met het coronavirus in 2020, is een deel van de wereld ingeënt. In 2023 beginnen er opnieuw wereldwijd mensen ziek te worden en vrij snel daarna sterven ze. Niemand weet hoe te handelen en waardoor mensen ziek worden. Kan het een bijwerking zijn van het vaccin?
Mieke is op reis in Zuid-Afrika, om drie maanden vrijwilligerswerk te doen. Zal ze ooit nog weg komen uit Afrika als de grenzen op slot gaan. En als ze thuiskomt, hoe is de wereld dan veranderd. Wie leeft er nog van haar dierbaren? Komt ze eigenlijk nog wel thuis? En wil ze nog wel naar huis?

Na jaren zelf vrijwilligerswerk te hebben gedaan, in verschillende landen, besloot Diana een boek te gaan schrijven. Op deze manier wil ze een klein stukje van haar verhalen overbrengen op anderen. Met een goede dosis fantasie, feiten uit de geschiedenis en de huidige media erbij, ontstond Het vaccin.

Een boek dat je makkelijk oppakt en verslindt. Een aanrader voor diegene die op zoek is naar een makkelijk boek met veel spanning en emotie.


Extra informatie:

Paperback / softback
210 pagina's
December 2020
272 gram
211 x 145 x 12 mm
EAN: 9789464064414
Diana van Thiel