Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Deon Meyer,Icarus
  Icarus
  Bennie Griessel 5
  € 15.00
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
  Dit artikel is aanwezig in onze winkel


  Inspecteur Bennie Griessel en zijn collega Vaughn Cupido hebben een flinke kluif aan hun nieuwe zaak. En Griessel heeft zijn handen vol aan zijn eigen sores...  17 december. Het lichaam van Ernst Richter, internetondernemer en oprichter van de controversiële website Alibi.co.za, wordt aangetroffen in een ondiep graf in de zandduinen vlak bij Parklands. Hij werd sinds een maand vermist.

  Niemand binnen de politiemacht wil de zaak aannemen vanwege de politieke consequenties voor de betrokkenen én de onherroepelijke mediatsunami die zal volgen op de moord op een persoon zo omstreden als Richter. En dus mag de speciale eenheid `de Valken` ermee aan de slag.


  Zelfs onder normale omstandigheden zou deze zaak al genoeg kopzorgen veroorzaken voor Bennie Griessel en Vaughn Cupido. De medewerkers van Alibi.co.za behoren niet bepaald tot het mededeelzame soort en de lijst van mensen die Richter met hun blote handen hadden willen wurgen is lang. Maar de omstandigheden zijn allesbehalve normaal. Griessel heeft de fles weer ontdekt en Cupido is verliefd – op een van de hoofdverdachten.

  En op 24 december zet de verklaring van een jonge wijnboer de zaak volledig op zijn kop.

  Kerstmis zal nooit meer hetzelfde zijn.  Extra informatie:
  Bennie Griessel 5
  Paperback / softback
  376 pagina's
  Juli 2021
  415 gram
  216 x 142 x 27 mm
  EAN: 9789400514584
  A.W. Bruna Uitgevers

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
  Dit artikel is aanwezig in onze winkel