Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Dennis Storm,DIT. Do it together
  • Dennis Storm,DIT. Do it together
Dennis Storm,DIT. Do it together
DIT. Do it together
22 DIY/DIT designs. Bali Backyard Building
€ 24.99
Bij u in huis op: zaterdag
Bestel vóór: 21:00Met het succesvolle Weg ermee heeft Dennis Storm duizenden geïnspireerd minimalistisch te leven. In het volgende avontuur neemt hij je mee naar de achtertuinen van Bali om te laten zien dat hobby’s verre van saai zijn. Iedereen heeft wel een ambacht in de vingers of ergens aanleg voor en je kunt veel meer dan je denkt als je er maar tijd voor vrijmaakt. Bovendien… je hoeft niet alles zelf te kunnen. Waarom `Do it yourself` als je juist kunt samenwerken met anderen? `Do it together`!

Op Bali heeft Dennis Storm 22 meubels en items gemaakt door samenwerkingen te zoeken met lokale hobbyisten en vakmannen. Het verslag daarvan vind je in woord en beeld terug in DIT: Bali Backyard Building.

Sommige projecten zijn laagdrempelig (DIY), voor andere zijn meer dan twee handen nodig (DIT). Maar alles is uitvoerbaar als je er maar tijd en ruimte voor maakt en als je, waar nodig, aanklopt bij mensen die een vaardigheid beheersen die jij misschien (nog) niet in je vingers hebt. Er gaat een creatieve wereld voor je open zodra je niet enkel je eigen talenten maar ook die van je buren, vrienden en familie aanspreekt.

Dennis Storm was jarenlang programmamaker en presentator van verschillende reisprogramma’s. Hij is een groot liefhebber van design en architectuur en heeft een passie voor minimalisme. In 2018 verscheen zijn succesvolle debuut Weg ermee, over de schoonheid van het minimalisme.
Extra informatie:

Hardback
208 pagina's
Oktober 2019
886 gram
242 x 208 x 23 mm
EAN: 9789000367764
Spectrum

Bij u in huis op: zaterdag
Bestel vóór: 21:00