Gratis verzending vanaf € 25
Wij verzenden naar Nederland en België

  David Hair,Water & Vuur
  Water & Vuur
  De Brug der Getijden 1
  € 21.99
  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


  (POD) De Brug der Getijden
  Eerste boek
  Water & Vuur

  Elke twaalf jaar wordt de Maanvloedbrug zichtbaar onder invloed van het getij en verbindt het de continenten Yuros en Antiopia om vrij handel met elkaar te drijven. De heerscharen van Yuros zijn dit keer echter vastbesloten om Antiopia eens en voor altijd te veroveren en haar bevolking te onderwerpen. Nu de Getijdenvloed weer nabij is, staat Yuros voor de derde keer klaar om met haar strijdkrachten over de driehonderd zeemijlen lange brug te trekken. En dit keer zullen ze de genadeslag toebrengen.
  Antiopia bereidt zich ondertussen voor op de komende strijd. Maar het zijn drie doodgewone mensen - een gesjeesde magiestudent, een geharde huurling en een eenvoudig marktmeisje - die tot de conclusie komen dat het lot van beide naties wel eens van hun keuzes zou kunnen afhangen.

  `Een nieuwe ster aan het fantasy-firmament. David Hair is de naam!` - Tor.com

  `Dit is een van die boeken die zo episch zijn, die je zo het verhaal binnenzuigen en zoveel tijd en emotie vergen, dat er bij het lezen van de laatste pagina`s toch een gevoel van spijt optreedt.` - The British Fantasy Society


  Extra informatie:
  De Brug der Getijden 1
  Paperback / softback
  400 pagina's
  Januari 2021
  470 gram
  210 x 135 x 32 mm
  EAN: 9789024592036
  Luitingh Sijthoff Fantasy

  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen