Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  David Brazier,Liefde en waardering
  Liefde en waardering
  over relaties en teleurstelling
  € 22.75
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen  Met de introductie van een radicale en praktische theorie over de chemie tussen liefde, schoonheid en waardering daagt Braziers baanbrekende boek de hedendaagse psychologie uit. Liefde mag dan het grondbestaan van ons leven zijn, maar is ook de wortel van onze meest diepgaande conflicten en frustraties. Liefde en waardering laat niet alleen zien hoe gezond verstand voorbij de worsteling te vinden is, maar ook dat de wijze waarop we de wereld en de ander waarderen de sleutel kan zijn tot transformatie. Brazier beschrijft hoe kunst een essentiële bijdrage kan leveren aan dit transformatieproces en hoe dankzij deze specifieke psychotherapeutische methode, dit proces zich verder ontwikkelt.
  Dit boek biedt nieuwe inzichten over de relatie tussen therapeut en cliënt alsook een nieuwe visie op relaties en liefhebben in het algemeen. In deze visie staat niet `het zelf` centraal, maar juist `de ander`.
  Liefde en waardering is een toegankelijk geschreven filosofische beschouwing, waardevol voor de professionele (psycho)therapeut en voor iedereen die geïnteresseerd is in de psychologie van de liefde.

  David Brazier is de auteur van een tiental boeken over psychologie en boeddhisme (o.a. Zentherapie, Zonder gruis geen parels en Het nieuwe boeddhisme). Brazier heeft lang gewerkt als psychotherapeut, is o.a. oprichter van ITZI, het International Zentherapy Institute en is een internationaal bekende autoriteit op het gebied van boeddhistische psychologie. Geïnspireerd door Carl Rogers, die hij nog persoonlijk gekend heeft, en andere (boeddhistische) leraren, heeft hij op tal van gebieden vernieuwende ideeën ontwikkeld. Hij woont en werkt momenteel in Frankrijk.  Extra informatie:

  Paperback / softback
  196 pagina's
  Met illustraties
  Februari 2017
  343 gram
  211 x 131 x 23 mm
  EAN: 9789056703677
  Asoka

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen