Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

Van 6 t/m 13 Augustus is onze klantenservice gesloten i.v.m. vakantie. Wij zijn dan telefonisch en per e-mail niet bereikbaar.
Uw orders worden wel verwerkt, en rechtstreeks vanuit de leveranciers aan u verzonden.

  • Daisy Goddijn,Van bierviltje tot bestseller
  • Daisy Goddijn,Van bierviltje tot bestseller
Daisy Goddijn,Van bierviltje tot bestseller
Van bierviltje tot bestseller
stapsgewijs je boek in eigen beheer uitgeven voor een succesvolle business
€ 24.95
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Stapsgewijs je boek in eigen beheer uitgeven voor een succesvolle business


Wil je weten hoe je op een slimme manier je boek in eigen beheer uitgeeft met een succesvolle business als resultaat? `Van bierviltje tot bestseller` leert je stap voor stap alles over het maken en het uitgeven van een boek.

Vanaf je eerste aantekeningen op een bierviltje tot het promoten van je boek: alle stappen op weg naar een bestseller worden helder en uitgebreid uitgelegd.

Met behulp van het handige werkboek in PDF, dat je gratis krijgt bij de aanschaf van dit boek, kun je meteen aan de slag met je eigen boek. Stel het niet langer uit.

Jouw business is een bestseller waard!

OVER DE AUTEUR:
Daisy Goddijn heeft Expertboek opgericht met als doel het uitgeven in eigen beheer gemakkelijker en winstgevender te maken. Daarbij gaat haar service en betrokkenheid veel verder dan alleen het maken van een boek. Ze is bedrijfskundige en grafisch vormgeefster, een ideale combinatie voor het begeleiden van ondernemers bij het creëren van een bestseller.

Wil je meer informatie over dit boek? Kijk dan op www.expertboek.nl.Recensie:
NBD Biblion
Anneke van Ammelrooy 20-04-2016
'Dit boek richt zich op ondernemers, vooral coaches en consultants, die in eigen beheer een boek willen uitgeven om hun ideeën en ervaringen aan de man te brengen - en als het even kan op die manier ook meer omzet te creëren. Zoals Goddijn terecht opmerkt, moet ook een schrijver die zijn boek door een uitgever laat publiceren, vaak zo veel zelf doen, zeker op het gebied van publiciteit en promotie, dat zelf uitgeven een optie is. De schrijver-uitgever in spe wordt door het hele proces geleid in heldere taal. Via de website kan een werkboek met opdrachten gedownload worden. Als het om het financieren van een boekproject gaat, beperkt Goddijn zich tot vormen van crowdfunding en laat andere manieren buiten beschouwing, zoals microkrediet. Onduidelijk is waarom een boek per se een bestseller zou moeten worden. Een boek willen maken dat goed verkoopt, waardoor de kosten terugverdiend worden en iemands business vooruitgaat, is toch ook een loffelijk streven. Goddijn is zelf een ervaren uitgever. Het boek wordt afgesloten met veel positieve referenties. Prima boek voor de doelgroep, vrij compleet, met tijdige adviezen over momenten waarop je anderen (meelezers, een redacteur, affiliates) bij de productie van je boek moet betrekken. '

Extra informatie:

Paperback / softback
December 2015
362 gram
212 x 149 x 19 mm
EAN: 9789492383006
Expertboek

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen