Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Daisy Goddijn,In 10 stappen de beste start voor je boek
  • Daisy Goddijn,In 10 stappen de beste start voor je boek
Daisy Goddijn,In 10 stappen de beste start voor je boek
In 10 stappen de beste start voor je boek
Begin nu, maak een plan en schrijf dat boek waarmee je meer klanten krijgt
10 stappen
€ 17.50
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Een boek is een ideaal marketingmiddel voor je bedrijf. Met een boek krijg je niet alleen meer naamsbekendheid, maar nog belangrijker, je wint ook het vertrouwen van jouw potentiële klant. En dat kun je goed gebruiken als ondernemer.
Wil jij ook een boek schrijven, maar heb je het al druk genoeg en wil je effectief aan de slag? Heb je behoefte aan een plan om ervoor te zorgen dat je boek er ook echt komt? Lees dan eerst dit boek!
In 10 stappen helpt Daisy je om de beste start voor je boek te maken. Na het uitvoeren van alle stappen heb je niet alleen een ijzersterke blueprint, je hebt ook een lanceerdatum en een schrijfplanning. Daarnaast is de inhoud van je boek afgestemd op je diensten, zodat jouw lezer sneller klant bij je wordt.

Dit boek is niet theoretisch, maar juist heel praktisch. Elke stap is voorzien van een duidelijke uitleg en enkele praktijkvoorbeelden. Aan het einde van elke stap vind je een opdracht, die je helpt om ook daadwerkelijk aan de slag te gaan. Voor je het weet heb jij straks dat boek geschreven!

OVER DE AUTEUR:
Daisy Goddijn is eigenaar van Expertboek. Ze heeft inmiddels vier boeken geschreven en begeleidt al jaren ondernemers bij het schrijven en uitgeven van een boek. Ook is ze uitgever van deze 10 stappenserie en de Experttips boekenserie. Ze weet dus hoe je ervoor zorgt dat je een boek schrijft, waarmee je meer klanten krijgt.

RECENSIE:
`Ik raad iedere expert aan om een boek te schrijven. Dit boek maakt de weg een stuk makkelijker voor je, het is een `must-read` voor een beginnende auteur! Ik wenste dat ik dit boek 30 jaar geleden had gehad, toen mijn reis als auteur begon.` Roy Martina – bestsellerauteur van 86 boeken


Extra informatie:
10 stappen
Paperback / softback
Juni 2019
205 gram
213 x 151 x 11 mm
EAN: 9789492926630
ExpertBoek

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen