Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Daan Remmerts de Vries,Sneeuwwit
  Sneeuwwit
  € 18.99
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen  Tweede voorleesboek van succesvol duo

  Ze is vriendelijk en zacht, maar ook wat wazig en naïef. Ze woont op het grote slot van haar vader en heeft maar twee vrienden:
  de kok en een rondzwervende kat, Karel de Stoute. Haar vader, koning Alfred de achtste, is hertrouwd met Zilla Tarantel – een rijzige, ijzige vrouw die zich voornamelijk ophoudt in de rode toren. Sinds dat huwelijk verkeert de koning in een geheimzinnige staat van verdoving. Op een dag hoort Zilla een gesprek tussen Sneeuwwitje en de kok; en vanaf dat moment probeert de nieuwe koningin om de dochter van de koning uit de weg te ruimen.

  Sneeuwwitje vlucht het bos in. Ze komt terecht in een afgelegen huisje waar zeven dwergen wonen. Hier kan ze zich verschuilen en komt ze er langzamerhand achter dat ze zélf kan bepalen wie of wat ze eigenlijk wil zijn... Zo verandert Sneeuwwitje, stap voor stap, in Sneeuwwit. Totdat ze zich uiteindelijk sterk genoeg voelt om haar vader te gaan verlossen uit de greep van de valse koningin...

  Het bekende, grimmige sprookje van de gebroeders Grimm herverteld door meesterverteller Daan Remmerts de Vries, met sfeervolle illustraties van de geliefde illustrator Mark Janssen.


  Extra informatie:

  Hardback
  112 pagina's
  Met illustraties
  Januari 2022
  592 gram
  261 x 191 x 19 mm
  EAN: 9789021435848
  Volt

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen