Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Cristiano Ronaldo,Striker Force 7
  • Cristiano Ronaldo,Striker Force 7
Cristiano Ronaldo,Striker Force 7
Striker Force 7
Striker Force 7 1
€ 9.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Cristiano Ronaldo: de grootste voetbalheld ter wereld wordt nu ook superheld!


Waarschijnlijk heb je nog nooit gehoord van Striker Force 7, en dat is ook niet de bedoeling. Striker Force 7 – of SF7, zoals ze zichzelf meestal noemen – is een topgeheim agentschap dat onze planeet beschermt tegen monsters, criminelen, aliens, intergalactische dreigingen en op z’n tijd een kwade genius die de wereld wil veroveren.

Voor een topgeheim agentschap ligt het dan ook niet voor de hand om de beroemdste atleet ter wereld om hulp te vragen: Cristiano Ronaldo. Toch hebben ze juist deze man nodig voor hun team. Want deze ultrageheime missie is alleen geschikt voor een agent die slaagt in alles wat hij doet. Ronaldo accepteert de uitdaging en onder de codenaam CR& stort hij zich samen met een team van zeven superagenten op een supergeheime missie om de wereld van de ondergang te redden…

In deze geautoriseerde graphic novel komen de twee grote liefdes van Cristiano Ronaldo samen: voetbal én superhelden! Striker Force 7 is het spectaculaire eerste deel in een serie van 3 boeken voor voetbal- en stripfans van 7 tot 12 jaar (en ver daarboven!).
Extra informatie:
Striker Force 7 1
Paperback / softback
104 pagina's
Met illustraties
November 2019
303 gram
260 x 170 x 11 mm
EAN: 9789000369515
Van Holkema & Warendorf

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen