Door de drukte kan uw bestelling iets langer onderweg zijn
Wij verzenden naar Nederland en België

  Clive Cussler,Pijl van Poseidon
  Pijl van Poseidon
  Een Dirk Pitt thriller
  € 24.50
  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


  De Amerikaanse marine ontwikkelt in het geheim een supersnelle en superstille onderzeeër, gebouwd met zeldzame grondstoffen. Maar er is een probleem: er ontbreekt een belangrijk onderdeel van het ontwerp en de ontwerper van de onderzeeër is dood. Dirk Pitt en zijn NUMA-team worden ingezet om erachter te komen wat er met de ontwerper en met het ontbrekende onderdeel is gebeurd.

  Ondertussen verdwijnt het ene na het andere schip in de oceaan, en de meesten worden nooit meer teruggevonden. En als er wel een schip wordt geborgen, liggen er vaak verbrande lichamen aan boord. Wat is er aan de hand? En wat heeft de Italiaanse onderzeeër die in 1943 verdween er mee te maken?

  Bestsellerauteur CLIVE CUSSLER schreef ruim veertig bestsellers, waaronder de beroemde series over Dirk Pitt, Kurt Austin en Isaac Bell. Hij heeft inmiddels al meer dan drie miljoen boeken verkocht in Nederland en Vlaanderen. Cussler woont in Arizona, VS.

  `Dirk Pitt is het oceanografische antwoord op Indiana Jones. Exotische locaties, meedogenloze schurken en ontsnappingen door het oog van de naald.` - ASSOCIATED PRESS
  Extra informatie:

  Paperback / softback
  400 pagina's
  Oktober 2021
  485 gram
  209 x 140 x 32 mm
  EAN: 9789044357110
  The House of Books

  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen