Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Clare Dimond,ECHT
  • Clare Dimond,ECHT
Clare Dimond,ECHT
ECHT
Een frisse kijk op wie je (niet) bent
€ 16.90
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenEen krachtig boek over de werkelijke betekenis van ‘jezelf zijn’ dat uitnodigt tot vrijheid, integriteit en heelheid.

`Wees jezelf,’ zeiden ze. ‘Dat wil ik zijn,’ zei ik. ‘Maar wie ben ik?’ Heb je ooit gemerkt dat wat je denkt over wie je bent, hoe je zou moeten zijn, verandert? Dat is omdat ons idee van wie we zijn wordt gecreëerd in het denken, en de aard van het denken is verandering. Als je hier helderder naar kijkt, beland je in een adembenemende verkenning van wat waar is over ons. We ontdekken wat permanent is, onveranderlijk. En dat is nooit wat we denken.

Het eerste deel van ECHT kijkt naar alles wat niet waar kan zijn over wie we zijn. Het kijkt naar wat voorbijgaand en altijd in verandering is, zoals onze gedachten, gevoelens, overtuigingen, onzekerheden, gewoonten, stress. En dat laat één belangrijke vraag over: wie zijn we? Het tweede deel onderzoekt wat er overblijft als ons gedachte-gecreëerde idee van het zelf uiteenvalt. Het verkent wat constant is, voorbij denken en geloven. Hierdoor komen we dichter bij de waarheid. We ervaren meer vrijheid, integriteit en heelheid dan we ooit voor mogelijk hadden gehouden.


Extra informatie:

Paperback / softback
176 pagina's
Oktober 2021
225 gram
198 x 125 x 18 mm
EAN: 9789493228351
Samsara Uitgeverij b.v.

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen