Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Claire  HELLELE,Praktische gids voor een nieuw samengesteld gezin
  • Claire  HELLELE,Praktische gids voor een nieuw samengesteld gezin
Claire  HELLELE,Praktische gids voor een nieuw samengesteld gezin
Praktische gids voor een nieuw samengesteld gezin
€ 19.95
Uitverkocht/Niet leverbaar


Nieuw samengestelde gezinnen zijn tegenwoordig zo ingeburgerd dat het lijkt alsof ze niet bijzonder meer zijn! In films en reclamespots zie je misschien wel dat er af en toe ruzie gemaakt wordt, maar uiteindelijk schuift iedereen gezellig aan tafel, de kinderen spelen in de tuin, de hond blaft vrolijk en alles is weer goed!

Eén ding staat vast: in het echte leven is het niet altijd zo eenvoudig! Stiefvaders, stiefmoeders, vaders en moeders krijgen allemaal te maken met andere, verschillende problemen. Hoe bereid je je kinderen voor op de nieuwe situatie? Hoe vindt iedereen zijn plekje in het nieuwe gezin? Welke rechten heb je als stiefouder? Wat als jullie samen nog een baby willen?

Heb je besloten om je in het avontuur te storten of zit je er al middenin, dan vind je in dit boek uitleg over hoe een en ander in zijn werk gaat, antwoorden op de vragen die je ongetwijfeld hebt en tips om moeilijkheden te overwinnen (die zullen er echt wel zijn), valkuilen te vermijden en van je nieuw samengesteld gezin gewoon een `normaal` gezin te maken!


Extra informatie:

Uitverkocht/Niet leverbaar