Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Cindy Schwering,De Savannah kat
  • Cindy Schwering,De Savannah kat
Cindy Schwering,De Savannah kat
De Savannah kat
€ 45.00
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


De Savannah kat
Een kat met het indrukwekkende en exotische uiterlijk van een wilde kat, maar met de karaktereigenschappen van een gedomesticeerde kat. Dát was het doel dat fokkers voor ogen hadden bij het creëren van dit opvallende en spraakmakende kattenras. Dat fokkers hierin zijn geslaagd, blijkt wel uit de toenemende vraag naar Savannah katten. Steeds meer mensen ontdekken dat achter de wilde looks van deze schitterende kat een opvallend vriendelijke en aanhankelijke persoonlijkheid schuilgaat.

Behalve vriendelijk en aanhankelijk zijn Savannahs ook actief, energiek, speels en hebben ze een groot jachtinstinct. Dat kan ook bijna niet anders met een Afrikaanse serval als voorouder, aan wie ze ook hun prachtige ‘luipaardprint’ te danken hebben. Savannahs zijn ook erg nieuwsgierig, bovengemiddeld ondernemend en vaak dermate vindingrijk, dat er soms zelfs bepaalde aanpassingen in huis nodig zijn.

In dit boek lees je alles over het ontstaan, de verschillende generaties, het karakter en het uiterlijk van deze steeds populairder wordende raskat. Ook de aanschaf, socialisatie, verzorging, gezondheid, het fokken en tal van andere onderwerpen komen uitgebreid aan bod. Dankzij de medewerking van verschillende fokkers, een keurmeester en een dierenarts bevat dit boek veel praktische informatie en nuttige tips. In combinatie met de waanzinnig mooie foto’s en de speelse vormgeving is dit informatieve boek een aanwinst voor iedere (toekomstige) Savannah-eigenaar!

Over de auteur
Cindy Schwering heeft inmiddels meerdere succesvolle dierenboeken op haar naam staan. Ze heeft een vlotte en toegankelijke schrijfstijl, waardoor haar boeken prettig weglezen.


Extra informatie:

Hardback
152 pagina's
Met illustraties
December 2020
1225 gram
301 x 240 x 21 mm
EAN: 9789081133050
Dierenboekenbestellen.nl

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen