Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Christoph Cohen,Maak je kind financieel onafhankelijk
  Maak je kind financieel onafhankelijk
  Hoe je als jonge ouder de FIRE-methode praktisch kunt toepassen voor je kind
  € 24.95
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


  Financiële onafhankelijkheid. Het mooiste cadeau dat je je kind kunt geven. Een leven zonder zorgen om geld, geen stress van een drukke baan en alle tijd om eigen dromen na te jagen. Wat gun je je kind nog meer? Christoph J. Cohen laat je zien dat het echt haalbaar is, door op tijd te beginnen met vermogensopbouw en naar een concreet doel toe te werken. Zet die eerste stap met dit boek!

  Als jonge ouder heb je veel verantwoordelijkheden en onzekerheden. Kan je kind later wel studeren? Is wonen straks nog wel te betalen? Je gunt je kind een minstens zo mooi leven als dat van jezelf, maar voor een gemiddeld inkomen worden dit soort basiszaken steeds onbetaalbaarder. Wat kun je doen?

  De FIRE-beweging (Financial Independent, Retire Early) maakt de laatste jaren een grote opmars. Het idee van financiële onafhankelijkheid spreekt veel mensen aan. Maar voor velen is dit een onhaalbaar doel. FIRE voor je kind is echter veel realistischer: dat geeft veel meer tijd om het benodigde inkomen te vergaren en te laten groeien tot een vermogen.

  Blijf je dromen over het winnen van de loterij, of kom je zelf in actie?


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  178 pagina's
  Juni 2021
  238 gram
  210 x 148 x 11 mm
  EAN: 9789403632346
  Mijnbestseller.nl

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen