Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Christi Daugherty,De echomoorden
  • Christi Daugherty,De echomoorden
Christi Daugherty,De echomoorden
De echomoorden
Vijftien jaar geleden werd haar moeder vermoord en was er van de dader geen spoor te vinden. Heeft hij nu weer toegeslagen?
Harper McClain 1
€ 7.99
Bij u in huis op: dinsdag


Deel 1 in de Harper McClain-serie

‘Een loeispannende zoektocht met een onverwacht heftig eind. Graag méér!’ Zin

Voor de lezers van Tess Gerritsen en Karen Rose

In een keuken wordt het lichaam van een vrouw gevonden. Ze is naakt en meerdere malen met een mes gestoken. Degene die haar vindt is haar twaalfjarige dochter.

Vijftien jaar later is Harper McClain een toonaangevende verslaggever in Savannah. Als ze op een plaats delict aankomt herkent ze alles wat ze ziet, want het is identiek aan de moord op haar moeder.

Harper heeft altijd het gevoel gehouden dat de echte moordenaar van haar moeder nooit was gevonden. En nu lijkt het alsof ze gelijk krijgt. Er zijn geen vingerafdrukken. Geen voetafdrukken. Geen DNA-spoor. Toch is Harper vastbesloten om de moordenaar te vinden. Gaat het haar na al die jaren lukken?


De pers over De echomoorden

‘Tergend spannend en vol journalistieke authenticiteit.’ Richmond Times-Dispatch

‘Een aangrijpend, veelzijdig mysterie met snelle dialogen, goed uitgewerkte personages en een sexy, romantisch subplot. Dit boek smeekt om een vervolg.’ Publishers Weekly

‘Deze thriller heeft alles wat je van een goede crime story verwacht: een memorabel hoofdpersonage, een interessant uitgangspunt en een bloedstollend mysterie.’ Libelle
Extra informatie:
Harper McClain 1
Paperback / softback
416 pagina's
Augustus 2019
464 gram
201 x 126 x 34 mm
EAN: 9789022586129
Boekerij

Bij u in huis op: dinsdag