Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

Van 6 t/m 13 Augustus is onze klantenservice gesloten i.v.m. vakantie. Wij zijn dan telefonisch en per e-mail niet bereikbaar.
Uw orders worden wel verwerkt, en rechtstreeks vanuit de leveranciers aan u verzonden.

Chris Rockan,Heerser van de duisternis Deel 3 de kronieken van salin schiran
Heerser van de duisternis Deel 3 de kronieken van salin schiran
€ 18.26

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Het derde deel van de kronieken van Salin Schiran.
Salin een hoge edele aan het hof van de keizer van K`Schan is ook in dit boek nog steeds op zoek naar de ultieme waarheid. Maar waar hij ook verschijnt, of wordt ingeworpen, daar komt hij de uiterste leugen tegen.
Samen met zijn vrienden en een metgezellin die hij heeft ontmoet op een tragische wijze, moeten zij ook nu haast onmogelijke ontberingen ondergaan om zich uit de greep van de meester van de leugen te ontworstelen.
Deze heerser van de duisternis die zich aan hen voorstelt als een lichtend vorst, wil hen inlijven in zijn rijk.
Kunnen ook nu Salin met zijn afstandelijke manier van handelen en zijn vrienden met hun handige slimheid deze duistere figuur weerstaan en ontmaskeren?
Als zij niet meer uit de greep van deze heerser kunnen ontkomen, roepen zij in uiterste nood de hulp in van de mysterieuze figuur die hen al eerder heeft geholpen. Een persoon die zij niet alleen sympathiek gaan vinden, maar die hun hart zelfs weet te raken.
Zij krijgen het besef dat de waarheid die zij zoeken onder handbereik ligt. Is dit het einde van hun zoektocht of ligt er nog meer voor hen klaar uit de hand van deze mysterieuze persoon?

Extra informatie:

Paperback / softback
259 pagina's
Januari 2012
356 gram
215 x 135 x 23 mm
EAN: 9789461931559
Mijnbestseller.nl

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen