Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

Van 6 t/m 13 Augustus is onze klantenservice gesloten i.v.m. vakantie. Wij zijn dan telefonisch en per e-mail niet bereikbaar.
Uw orders worden wel verwerkt, en rechtstreeks vanuit de leveranciers aan u verzonden.

Chris Rockan,Heer van de ringen
Heer van de ringen
€ 19.58

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Het 4e deel van de kronieken van Salin Schiran.
Salin wordt met zijn vrienden tot hun verwarring gegrepen door de prins van de duisternis. Definitief wil deze hen laten verdwijnen in zijn Niets.
Ook nu strekt de heer van de ringen zijn hand uit om ze te redden. Dit alles ondanks de verzekering dat zij niet meer in de handen van deze duistere prins zouden vallen. Langzaam wordt het ze duidelijk dat er een bedoeling achter zit.
Door de drie ringen worden ze gevoerd die van een ongekende schoonheid zijn. Niet alleen verbijsterd dat alles hen, maar vervult hen ook met vervoering.
Ook hier zijn ze niet veilig.Door hun eigen menselijke handelingen komen ze in hachelijke situaties terecht.
Wat is dit voor een rijk van deze heer? Langzamerhand ontdekken ze dat dit rijk niet een utopie is maar een uitzonderlijke werkelijkheid. Een werkelijkheid die ze mogen meenemen naar hun eigen wereld, K`Schan waar ze zo hartstochtelijk naar verlangen.
Uiteindelijk zien ze dat alles geen droom is waar ze in beland zijn geraakt, maar een allesomvattende werkelijkheid die zich tevens afspeeld op hun eigen wereld. Een wereld die zij proberen te overtuigen van de krachten die rond ieder mens speelt.

Extra informatie:

Paperback / softback
321 pagina's
Met illustraties
Februari 2012
437 gram
215 x 135 x 19 mm
EAN: 9789461931801
Mijnbestseller.nl

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen