Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

Van 6 t/m 13 Augustus is onze klantenservice gesloten i.v.m. vakantie. Wij zijn dan telefonisch en per e-mail niet bereikbaar.
Uw orders worden wel verwerkt, en rechtstreeks vanuit de leveranciers aan u verzonden.

Chris Rockan,De twee getuigen
De twee getuigen
€ 27.25

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Sianth, een eenvoudige inwoner van Yappur, het land in het oosten van de Federatie, komt op een wonderlijke wijze in aanraking met Salinza. Zij is een steenrijke luchtmachtofficier die woont in Wariss, de hoofdstad van de gezamenlijke landen die de Federatie vormen.
Sianth krijgt van zijn God Yawahr de opdracht om de wereld voor te bereiden op rampen omdat Yawahr opzij wordt geschoven door de bewoners van Terra.
Dit alles tot groot ongenoegen van Mortchal Assin, de dictator van de Federatie. Zijn vriend de malafide kerkvorst Schoroz Schelinki bedenkt een plan om deze twee voor hun rijk beruchte figuren uit de weg te ruimen.
Maar zij ontvluchten de Federatie en vinden een toevlucht in het enige land dat nog niet is opgeslokt door Mortchal Assin.Van hieruit reizen zij in de vliegbol van hun eveneens steenrijke grootvader de wereld door om hun boodschap uit te dragen.
Onderweg ondervinden zij talloze tegenslagen die zij ter nauwernood kunnen overwinnen.
In die tijd verzint Mortchal Assin en zijn vriend de kerkvorst het ene plan na het andere om deze lastige figuren om te brengen. Hun spreken brengt de positie van de dictator in gevaar.
Lukt het hem beide boodschappers te doden?

Extra informatie:

Paperback / softback
502 pagina's
Mei 2012
946 gram
240 x 170 x 43 mm
EAN: 9789461932662
Mijnbestseller.nl

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen