Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Chris Houtman,Vliegende Hollanders
  • Chris Houtman,Vliegende Hollanders
Chris Houtman,Vliegende Hollanders
Vliegende Hollanders
Pioniers van de Nederlandse luchtvaart
€ 19.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel


Anthony Fokker en Albert Plesman zijn de legendarische mannen aan de basis van de Nederlandse luchtvaarthistorie. De avontuurlijke Fokker en de idealistische Plesman zijn twee gepassioneerde tegenpolen, met ieder een eigen droom en visie, die er desondanks samen in slagen Nederland in de jaren 1919-1939 een vooraanstaande plek te geven op het wereldtoneel van de luchtvaart.

Vliegende Hollanders is het verhaal van deze buitengewone lucht vaartondernemers tijdens de eerste turbulente jaren van de vliegerij. Het is een fascinerende roman, met nieuwe historische onthullingen, die zich afspeelt in een competitieve wereld vol bedrog en zakelijke intriges rond persoonlijke, Nederlandse en internationale belangen. Niet eerder kwamen ook de privélevens van Plesman en Fokker tijdens die allesbepalende pioniersjaren van de Nederlandse luchtvaart zo overtuigend in beeld.

Vliegende Hollanders van Chris Houtman is gebaseerd op het geromantiseerde scenario van Winchester McFly en Thomas van der Ree dat zij schreven voor de gelijknamige televisieserie.


Extra informatie:

Paperback / softback
288 pagina's
Met illustraties
Oktober 2020
413 gram
214 x 140 x 27 mm
EAN: 9789045219295
Xander Uitgevers B.V.

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel