Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

Noam Chomsky,Occupy
Occupy
€ 9.95

Levertijd: 5 tot 11 werkdagen

How are the wealthiest 1 per cent influencing the lives of the other 99 per cent? How can we separate money from politics? What would a genuinely democratic election look like


Taal / Language : English

Extra informatie:

Paperback / softback
128 pagina's
Januari 2012
100 gram
182 x 111 x 22 mm
EAN: 9780241964019
Penguin Books Ltd us

Levertijd: 5 tot 11 werkdagen