Gratis verzending vanaf € 25
Wij verzenden naar Nederland en België

  Chidera Eggerue,Wat een tijd om alleen te zijn!
  Wat een tijd om alleen te zijn!
  € 16.99
  Bij u in huis op: woensdag
  Dit artikel is aanwezig in onze winkel


  In Wat een tijd om alleen te zijn! is The Slumflower je levensgoeroe, vertrouwelinge en beste vriendin. Ze laat je zien dat alleen zijn niet slechts gewoon oké is: het is zo ongeveer het allerbeste wat je verdorie ooit is overkomen. Zoals ze zegt: `je bent bad as hell en gemaakt met een bedoeling.` Het is tijd dat je je dat beseft.

  De stapels verhelderende spreekwoorden uit het Igbo van haar Nigeriaanse moeder en Chidera`s eigen kleurrijke artwork maken van Wat een tijd om alleen te zijn! dé gids die je helpt je eigen weg in de moderne wereld te vinden. Beslis wat je waard bent, neem tijd om te helen en geef jezelf kracht in deze rommelige wereld. Vermijd andermans demonen en realiseer je dat iedereen zichzelf beschermt tegen iets - hoe agressief hun methode ook mag zijn. Onderhoud en ontwikkel gezonde relaties en vermijd giftigheid in je vriendschappen.

  Domineer jouw verhaal. Vertel het in je eigen woorden.
  Lees dit boek.

  Chidera Eggerue, in de volksmond bekend als The Slumflower, is een bekroond blogger, spreker, creative director en presentator van The MOBO Awards. Haar blog The Slumflower - een naam geïnspireerd op de straten van haar geboorteplaats Peckham in
  Zuid-Londen - gaat in op de onderwerpen female empowerment, zelfvertrouwen, eigenliefde, kroeshaar, mode en zelfonderzoek.


  Extra informatie:

  Hardback
  192 pagina's
  Met illustraties
  Juni 2019
  545 gram
  224 x 145 x 25 mm
  EAN: 9789045324364
  BBNC Uitgevers

  Bij u in huis op: woensdag
  Dit artikel is aanwezig in onze winkel