Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Charlotte de Monchy,Wie waagt die wint
  • Charlotte de Monchy,Wie waagt die wint
Charlotte de Monchy,Wie waagt die wint
Wie waagt die wint
Lizzy verlangt naar een sprankelender leven, tot een onverwachte erfenis alles verandert
€ 17.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen‘Zeker te vergelijken met Jill Mansell.’ NBD Biblion

Lizzy schaamt zich dood voor haar baan als marketeer bij Man van Nu, een ordinair lifestyleblad voor mannen. Het uitgeleefde, studentikoze appartement waar ze sinds haar studiejaren nog steeds woont is ze inmiddels ontgroeid en haar prins lijkt op een schildpad te zitten en komt maar niet voorbij. Gelukkig fleuren de bezoekjes aan Celeste, een oudere dame met wie ze bevriend is geraakt tijdens haar studentenbijbaan in de thuiszorg, haar leven op. Ze is dan ook geschokt als Celeste niet alleen plotseling overlijdt, maar haar ook nog eens haar kapitale grachtenpand nalaat.

Helaas blijkt de erfenis minder aantrekkelijk dan gedacht. Ze moet hem delen met Celestes onbekende kleinzoon, Tobias. Deze knappe maar koele zakenman wil het huis, dat Lizzy het liefst wil opknappen en in ere herstellen, zo snel mogelijk verkopen. Ze zet alles op alles om hem op andere gedachten te brengen en ontdekt daarbij pijnlijke geheimen uit Celestes verleden. Zo komt ze tot het inzicht dat je soms een sprong in het diepe moet wagen als je ooit echt gelukkig wilt worden.

In de pers

‘Een vrolijk en ontspannend boek dat je het liefst in één keer uitleest.’ Flair

Tegen beter weten in is nu al een van mijn favorieten van dit jaar en ik heb zo enorm genoten. Echt perfect om deze dagen te lezen (of welke andere dag in het jaar dan ook). Serieus people, lees dit boek!’ Favoritez.nl

‘De vloeiende schrijfstijl vol humor maakt Beter laat dan nooit een feestje om te lezen.’ Hebban.nl
Extra informatie:

Paperback / softback
320 pagina's
Mei 2022
475 gram
215 x 140 x 30 mm
EAN: 9789022592472
Boekerij

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen