Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Charlotte Simons,Eetgestoord
  • Charlotte Simons,Eetgestoord
Charlotte Simons,Eetgestoord
Eetgestoord
Hoofdzaken 6
€ 19.99
Bij u in huis op: woensdag
Bestel vóór: 13:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenDe meeste mensen hebben wel ongeveer een vaag idee van wat anorexia nervosa inhoudt. Boulimia nervosa daarentegen is alweer een stuk minder bekend, en van de eetbuistoornis - ook wel Binge Eating Disorder (BED) - of eetstoornis NAO heeft het grootste deel eigenlijk geen enkel notie.


Charlotte Simons kreeg boulimia nervosa toen ze pas twaalf jaar oud was. Ruim achttien jaar later is ze grotendeels hersteld, maar voor haar gevoel zal ze altijd met één voet in de parallelle wereld van haar eetstoornis blijven staan. In dit boek vertelt ze zonder schroom over haar diagnose, geeft ze haar kritische kijk op de huidige hulpverlening en beschrijft ze de lange weg naar haar herstel. Ook bespreekt ze de andere vormen die deze ziekte kent door in gesprek te gaan met ervaringsdeskundigen en specialisten.


Dit indrukwekkende zesde deel in de Hoofdzaken-serie geeft een compleet en helder beeld van de diagnose eetstoornis en zal voor herkenning en begrip zorgen bij iedereen die met een eetstoornis te maken heeft.


Extra informatie:
Hoofdzaken 6
Paperback / softback
256 pagina's
Augustus 2022
326 gram
200 x 143 x 25 mm
EAN: 9789463493765
Blossom Books BOLD

Bij u in huis op: woensdag
Bestel vóór: 13:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen