Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Charlotte Joko Beck,Alledaagse wonderen
  Alledaagse wonderen
  Zen leven & beoefenen
  € 23.90
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen  Een bron van inspiratie voor zenbeoefening in het tumultueuze dagelijks leven, van een van de meest invloedrijke zenleraren
  van onze tijd.

  Joko Beck is een van de meest invloedrijke, in het Westen geboren zenleraren van onze tijd. In deze bundel met niet eerder gepubliceerde dharmalezingen gaat zij dieper in op onze ‘kernovertuigingen’, de verborgen, negatieve opvattingen over onszelf, die onze gedachten en ons gedrag bepalen en voorkomen dat we het leven ervaren zoals het werkelijk is.
  Grappig-ironisch en herkenbaar beschrijft Beck helder en direct de dagelijkse kansen die we van het leven krijgen om denken voor ervaren, dwangmatigheid voor vertrouwen en angst en verdriet voor vrede te verruilen.

  Alledaagse wonderen bundelt de diepte en breedte van de bijzondere ervaringen van Joko Beck. Deze toegankelijke gids is zowel voor de ervaren zenbeoefenaar als voor de lezer die dit onderricht voor de eerste keer wil onderzoeken, een bron van inspiratie bij de beoefening midden in het tumultueuze dagelijks leven.


  Extra informatie:

  Hardback
  224 pagina's
  Februari 2022
  426 gram
  207 x 133 x 30 mm
  EAN: 9789493228658
  Samsara Uitgeverij b.v.

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen