Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Charles Chilton,Operatie Luna
  • Charles Chilton,Operatie Luna
Charles Chilton,Operatie Luna
Sprong in het heelal - Operatie Luna
Een hoorspel
€ 20.99


Tijdelijk niet leverbaar

Deel 1: Operatie Luna. In de loop der jaren zijn vijf afleveringen van de eerste serie in de archieven verdwenen geraakt. Voor deze luisterboekuitgave zijn ze opnieuw vertaald vanuit het Engels en worden ze gelezen door fan van het eerste uur Arend Jan Heerma van Voss. Het geheel is, zoals de Sprongfans gewend zijn, samengesteld en gerestaureerd door de onvolprezen Gerard Leeuw.

De Australische uitvinder Stephen Mitchell brengt samen met de vlieger Jeff Morgan, de marconist Jimmy Barnet en dr. Matthews een bezoek aan Mars. Maar wanneer de mannen naar de aarde willen terugkeren, grijpt een eskader vliegende schotels van een andere planeet in en verplaatst hen niet alleen buiten ons zonnestelsel, maar ook buiten de tijd..

Sprong in het heelal is het meest succesvolle sciencefictionhoorspel dat in de jaren vijftig op de Nederlandse radio werd uitgezonde n. Het uit drie series bestaande feuilleton, uitgezonden door de KRO, is gebaseerd op het BBC-hoorspel Journey into space. In een speciaal voor deze uitgave opgenomen inleiding vertelt de nu 95-jarige regisseur Leon Póvel hoe destijds ruimte-geluiden werden verzonnen en gemaakt.In samenwerking met Het Instituut voor Beeld en Geluid.

6 cd-luisterboek
Luisterduur: circa 6 uur

Extra informatie:
Sprong in het heelal 1
Audio
Met illustraties
Maart 2013
186 gram
253 x 139 x 9 mm
EAN: 9789047605355
Rubinstein Publishing BV


Tijdelijk niet leverbaar