Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Cees Freeke,Immigratie: `bang dat vluchtelingen terrorisme aanwakkeren
  • Cees Freeke,Immigratie: `bang dat vluchtelingen terrorisme aanwakkeren
Cees Freeke,Immigratie: `bang dat vluchtelingen terrorisme aanwakkeren
Immigratie: `bang dat vluchtelingen terrorisme aanwakkeren
€ 19.95
Levertijd: 5 tot 7 werkdagen


Mr. Cees Freeke (1947) is jurist en was raadslid. Hij kwam in 2002 met de opkomst van Pim Fortuyn in de politiek. Hij werd in Terneuzen de luis in de pels: `misstanden aan de kaak stellen.` Hij verijdelde een coffeeshop pal aan de grens en een onrechtmatige staatssteun. Heikele onderwerpen als immigratie en islamisering schuwt hij evenmin. Volgens de EU kan het kabinet ons niet migratievrij houden.

De grootste volksverhuizing aller tijden is aan de gang. Dagelijks worden we gewaar dat - via een omgekeerde kruistocht - de islamisering, alsook de zelfislamisering en daarmee het antisemitisme in Europa en in Nederland vlot en vinnig toenemen. De Visegrád 4 zijn de dwarsliggers.

Hoe ziet Europa en ons land er in de toekomst uit? Hebben we demografische voorbeelden? Wie bevordert de immigratie en waarom? Wat is de rol van de VN, de EU en de Paus? Wie is Soros?
Immigranten nemen hun geloof mee, hoe werkt dat uit met de joden, christenen en ongelovigen? Wat is de rol van de Raad van Europa?

Kiest de mainstreammedia partij? En waarom neemt het antisemitisme schrikbarend toe? Wat is salafisme? Is Jozias van Aartsen naïef? Bestaat het onderscheid gematigde - radicale islam? Is de sharia verenigbaar met onze rechtsstaat? Zijn er dwarsverbanden met het Vaticaan en de vrijmetselarij?

Kunnen de Europese landen en ons land de last van de immigratie op den duur aan? Is er al een land in Europa bezweken? Dit boek geeft op deze legitieme vragen gefundeerd antwoord en onthult feiten die de krant, het journaal, Jinek, en NOS niet mochten halen!


Extra informatie:

Paperback / softback
Maart 2018
292 gram
200 x 126 x 22 mm
EAN: 9789463453134
Pumbo.nl

Levertijd: 5 tot 7 werkdagen