Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Carolien Blankendaal,Creativiteit Werkboek
  • Carolien Blankendaal,Creativiteit Werkboek
Carolien Blankendaal,Creativiteit Werkboek
Creativiteit Werkboek
Tendens Recreatie
€ 21.25
Bij u in huis op: dinsdag


Tendens Toerisme en Recreatie draagt bij aan de ontwikkeling tot gastvrije en klantgerichte dienstverleners. Als dienstverlener gaat de student aan de slag in bedrijven die gericht zijn op toerisme, recreatie en vrije tijd. Door de samenwerking met de professionele praktijk wordt een realistisch beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving. Met actuele en uitdagende opdrachten worden de juiste kennis, vaardigheden en gedrag geleerd.

In dit werkboek is de kerntaak Organiseert en voert activiteiten uit uitgewerkt voor creatieve activiteiten. Wat zijn creatieve activiteiten en voor welke doelgroepen zijn de activiteiten geschikt? Hoe bereid je deze voor en welke materialen en hulpmiddelen heb je nodig? Hoe ga je met deelnemers om en hoe leg je de activiteiten uit? Je gaat zelf aan de slag om te ervaren hoe je activiteiten uitvoert. Uiteraard is er ook aandacht voor het creativiteitsschema, draaiboek, veiligheidseisen en budget.

Er wordt in dit werkboek verwezen naar de theorieboeken Organiseren van recreatieactiviteiten en Uitvoeren van recreatieactiviteiten.


Extra informatie:
Tendens Recreatie
Paperback / softback
Met illustraties
April 2016
247 gram
299 x 210 x 6 mm
EAN: 9789037228649
Boom Beroepsonderwijs

Bij u in huis op: dinsdag