Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • C.J. Sansom,Winter in Madrid
  • C.J. Sansom,Winter in Madrid
C.J. Sansom,Winter in Madrid
Winter in Madrid
€ 15.00
Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel


Najaar 1940, de Spaanse Burgeroorlog is voorbij. In Europa rukken de nazi’s op en hoewel Spanje zich neutraal heeft verklaard, wil Franco zich bij Hitler aansluiten. Oorlogsveteraan Harry Brett wordt door de Britse geheime dienst gevraagd om het vertrouwen te winnen van zijn oude schoolvriend Sandy Forsyth, die ervan wordt verdacht contacten te onderhouden met de Spaanse falangisten. Harry reist naar Madrid en ontmoet daar Sandy en diens vriendin Barbara. Barbara heeft haar eigen geheim: zij is op zoek naar haar vroegere minnaar Bernie Piper, die met de Internationale Brigades vocht tegen de fascisten. Hij wordt vermist en zou zijn omgekomen, maar Barbara weigert dat te geloven…

Tegen de achtergrond van een verpauperd en angstig Madrid schildert C.J. Sansom op briljante wijze een ontroerend en genuanceerd beeld van de tijdgeest. Het resultaat is een aangrijpend verhaal over verlangen, hebzucht en verraad. Winter in Madrid is een historische thriller en een romantische vertelling in één.

`Een intelligent boek, goed en sfeervol geschreven. Uitzonderlijk goed.` Vrij Nederland, vijf sterren

`Een overtuigende en ontroerende historische roman, en tegelijkertijd een spannende thriller.` Sunday Times
Extra informatie:

Paperback / softback
512 pagina's
September 2020
566 gram
215 x 140 x 37 mm
EAN: 9789026152733
De Fontein Romans & Spanning

Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel