Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • C. van den Berg,Voetdiagnostiek theorie en praktijk
  • C. van den Berg,Voetdiagnostiek theorie en praktijk
C. van den Berg,Voetdiagnostiek theorie en praktijk
Voetdiagnostiek theorie en praktijk
theorieboek
€ 44.95

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Wilt u stap voor stap de individuele kenmerken van de voet leren kennen? Wilt u uw eigen manier van diagnosticeren en masseren ontdekken? Staat u ervoor open om uit uw vaste denkpatroon te stappen en nieuwe ideeën op te doen?

Dan is het praktijkgerichte boek Voetdiagnostiek theorie zeer interessant voor u. Het vergroot uw therapeutisch inzicht in voetreflexzonemassage en leert u om de massage nog beter te onderbouwen. In herziene druk van Voetdiagnostiek theorie zijn alle nieuwe ontwikkelingen uit de diagnostiek opgenomen.

In het eerste deel van het boek komen de filosofie en theorie uitgebreid aan bod. Het tweede deel behandelt de verschillende organen en orgaansystemen. Elke beschrijving van een orgaan is overzichtelijk opgebouwd uit: anatomie, fysiologie, symboliek, plaatsbepaling, diagnostiek van het reflexgebied en massage. Door deze schematische opbouw is het boek uitstekend als naslagwerk te gebruiken. In deel drie zijn veel foto’s van voeten opgenomen, die u kunt gebruiken als voorbeeld.

Dit boek is geschreven voor (aankomend) pedicures en voetverzorgers. Ook voor andere mensen die geïnteresseerd zijn in de professionalisering van voetreflexzonemassage en voetdiagnostiek is dit boek een aanrader.

Naast Voetdiagnostiek theorie zijn er nog twee delen, namelijk Voetdiagnostiek familieverbanden en Voetdiagnostiek werkboek.


Extra informatie:

Paperback / softback
April 2010
330 gram
210 x 148 x 10 mm
EAN: 9789031376605
Bohn Stafleu van Loghum

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen