Gratis verzending vanaf € 25
Wij verzenden naar Nederland en België

C. J. Loonstra,Praktisch Arbeidsrecht
Praktisch Arbeidsrecht
€ 55.00

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Praktisch Arbeidsrecht is een boek voor toekomstige professionals in de arbeidsrechtpraktijk, geschreven vanuit deze praktijk. Het beschrijft vraagstukken omtrent het arbeidsrecht op een beknopte en toegankelijke wijze en zit boordevol actuele voorbeelden. Achtereenvolgens komen aanstelling van een werknemer, de thema's die zich tijdens het werk voordoen en het vertrek uit een bedrijf aan bod.


Praktisch Arbeidsrecht onderscheidt zich met zijn praktische benadering van andere boeken over het arbeidsrecht. Het boek heeft in zijn vormgeving en uitwerking een sterk hbo-karakter.


Deze editie behandelt ook de nieuwe, per 1 januari 2020 ingevoerde Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). De wetgeving wordt besproken in al haar facetten, in de context van toetreding tot, werken in en het vertrek bij een bedrijf. Hierbij is speciale aandacht voor de payrollwerknemer, de oproepovereenkomst, de ontbindingsgronden en de arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Ook bespreekt deze nieuwe editie belangrijke recente rechtspraak van de Hoge Raad. Praktisch Arbeidsrecht is geschikt voor de propedeutische fase van alle opleidingen waarin arbeidsrecht een deel is van het curriculum. Zo kan het gebruikt worden binnen de opleidingen HBO-Rechten, Sociaal Juridische Dienstverlening, Human Resource Management, Commerciƫle Economie en Bedrijfseconomie.


De antwoorden op de vragen uit het boek zijn online beschikbaar op website die bij het boek hoort. Hier kunnen docenten terecht voor relevante jurisprudentie.


Extra informatie:

Paperback / softback
310 pagina's
Met illustraties
April 2021
594 gram
240 x 170 x 13 mm
EAN: 9789001747541
Noordhoff

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen