Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

Britta Nijhuis,Dun of dik, dit ben ik!
Dun of dik, dit ben ik!
€ 18.00

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen

Dit boek bestaat uit twee delen. In het eerste deel, zijn gedichten te vinden die vertellen hoe mensen met een maatje meer zich voelen. Die vertellen hoe het is om dik te zijn, zich lelijk te voelen, om eeuwig maar te diëten en ook hoe de omgeving het beleeft. Ook wordt er aandacht besteed aan de extreme gevallen, zoals anorexia, boulimie en vetzucht.

Het tweede deel beschrijft de enige echte manier van blijvend afvallen, geheel zonder kosten en gevaarlijke experimenten. Veel diëten en pillen om af te vallen zijn helaas slecht voor de gezondheid en sommige zelfs erg gevaarlijk.
De vraag waarom wij te veel eten wordt hier uitgebreid behandeld, vaak is het antwoord daarop, al een kleine overwinning. Verder beschrijft het boek een gezonde levensstijl, zonder honger, waarbij de behoefde om iets lekkers te eten niet vergeten word.

Maar het belangrijkste van alles is, dat iedereen met een maatje meer, gezond en gelukkig kan en mag zijn. Een mens in een voor hem ongewenst lichaam, heeft het zeer zwaar, vaak leid de omgeving mee en dat is voor niemand leuk.

Of iemand nu wil afvallen of leren om van zich zelf te houden, in beide gevallen is het antwoord in dit boek te vinden.

Extra informatie:

Paperback / softback
81 pagina's
Mei 2013
191 gram
235 x 155 x 5 mm
EAN: 9789461936981
Mijnbestseller.nl

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen