Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Brian McLaren,Naakte spiritualiteit
  Naakte spiritualiteit
  Leven met God vanuit twaalf eenvoudige woorden
  € 22.99
  24 Bij u in huis op: donderdag
  Bestel vóór: 21:00  Onze levens zijn vaak zo vol en druk dat gebed en spirituele oefeningen erbij inschieten. Veel oprechte christenen hebben daarnaast het gevoel dat hun traditionele christelijke praktijken irrelevante, lege rituelen zijn geworden. Het gebrek aan een eenvoudige, uitvoerbare, duurzame spiritualiteit lijkt de transformatie te ondermijnen waartoe God ons oproept.

  In dit boek biedt Brian McLaren uitvoerbare handvatten voor een eerlijke spiritualiteit waarin Christus centraal staat – zonder de verstarring van wetticisme of religieuze gewoonten. In twaalf eenvoudige woorden neemt hij ons mee door de seizoenen van het geloofsleven; van de hoge bergtoppen waarin we Gods aanwezigheid ervaren, tot het diepe, donkere dal waarin God zwijgt.

  `Naakte spiritualiteit` is een praktisch en pastoraal boek waarin McLaren laat zien hoe wij ons met God kunnen verbinden, en die verbinding kunnen gebruiken om anderen te dienen.

  `Wat mooi dat dit boek er nu in het Nederlands is! McLaren heeft mij met zijn boek geholpen de weg terug te vinden naar de kern van leven met God. Zijn inzet bij eenvoudige spirituele praktijken is precies wat mensen nodig hebben die hun geloofsleven (opnieuw) willen opbouwen.`
  – Jos Douma, School voor Spiritualiteit


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  320 pagina's
  Oktober 2022
  429 gram
  223 x 143 x 27 mm
  EAN: 9789460050640
  Brandaan

  24 Bij u in huis op: donderdag
  Bestel vóór: 21:00