Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Bram Vermeulen,Het eeuwig jongenshart
  • Bram Vermeulen,Het eeuwig jongenshart
Bram Vermeulen,Het eeuwig jongenshart
Het eeuwig jongenshart
Dagboeken van Bram Vermeulen
€ 25.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenBram Vermeulen was zanger, componist, theatermaker, schilder, schrijver en televisiemaker. ‘Rode wijn’, ‘De steen’, ‘Een doodgewone jongen’, het zijn enkele titels die hem een plek hebben bezorgd in de eregalerij van het Nederlandstalige lied. In oktober zou hij 75 jaar zijn geworden. Dat is de aanleiding voor de verschijning van Het eeuwig jongenshart, een keuze uit de dagboeken die hij van 1984 tot zijn plotselinge dood in 2004 heeft bijgehouden.

Bram Vermeulen was niet alleen een hypersensitieve denker maar ook een hyperactieve doener. Wie zijn dagboeken leest zit eerste rang in zijn hoofd. Is getuige van het ontstaan van zijn bekendste liederen. Gaat mee op tournee door Nederland en Vlaanderen. Leeft mee met wat Bram inspireert of irriteert. Kijkt met hem terug op zijn Haagse jeugd, zijn vroege successen als topvolleyballer en als helft van het spraakmakende cabaretduo Neerlands Hoop.

Het eeuwig jongenshart, met een voorwoord van Ernst Jansz, is samengesteld door Just Enschedé, ooit manager van Neerlands Hoop.


Extra informatie:

Paperback / softback
480 pagina's
Met illustraties
Oktober 2021
717 gram
216 x 136 x 36 mm
EAN: 9789038811024
Nijgh & Van Ditmar

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen