Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Bouwine Bergsma,Hoe alles begon
  • Bouwine Bergsma,Hoe alles begon
Bouwine Bergsma,Hoe alles begon
Hoe alles begon
Van oerflits tot nu
€ 22.99
24 Bij u in huis op: vrijdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenEerst was er helemaal niks. Tenminste, dat leek zo. Er was wel een minuscuul puntje en toen een knal, nee - een flits! De oerflits. Dit boek laat je zien hoe ons heelal ontstond. Hoe atomen sterren werden, die het sterrenstof maakten waarvan alles is gemaakt. Hoe klontjes moleculen levende cellen werden, de evolutie van alles wat leeft en de geschiedenis van de mens.


Je maakt een reis door de 13,8 miljard jaar dat ons heelal nu bestaat. Langs het ontstaan van ons sterrenstelsel, de aarde, de maan, de oceanen en alle vormen van leven. Via de zoogdieren komen we bij de eerste mensen uit de oertijd, waarna we steden en machines zien ontstaan, en we volgen ze tot en met nu. Ook kijken we zelfs een klein beetje naar de toekomst. Duik in de grote geschiedenis vanaf de oerflits tot nu, laat je verrassen en geniet van meer dan vijftig prachtige platen!
Hoe alles begon maakt de grote geschiedenis, oftewel big history, toegankelijk voor iedereen van 9-99 jaar. Het is ontwikkeld in samenwerking met wetenschappers uit verschillende vakgebieden, zoals astrofysica en evolutiebiologie.
Extra informatie:

Hardback
128 pagina's
September 2020
692 gram
256 x 205 x 19 mm
EAN: 9789464040197
Fontaine Uitgevers

24 Bij u in huis op: vrijdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen