Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Bobby Pearce,Maak de mooiste papieren bloemen
  • Bobby Pearce,Maak de mooiste papieren bloemen
Bobby Pearce,Maak de mooiste papieren bloemen
Maak de mooiste papieren bloemen
creƫer realistische bloemstukken van alledaags papier
€ 14.99
Bij u in huis op: vrijdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel


Papier is niet alleen heel goedkoop om mee te werken, het is ook nog eens enorm veelzijdig. Met alleen een stapeltje gekleurd papier, een schaar en `Maak de mooiste papieren bloemen` creëer je al de prachtigste boeketten om weg te geven of lekker zelf te houden.

`Maak de mooiste papieren bloemen` maakt het voor iedereen makkelijk om zelf prachtige rozen, orchideeën, tulpen, lelies, narcissen en vele andere soorten bloemen samen te stellen - volledig van papier. De 35 bloemen in dit boek bevatten naast duidelijke stap-voor-stapinstructies ook alle bijbehorende patronen op ware grootte, lijstjes met benodigdheden, authentieke vouwinstructies van auteur Bobby Pearce en prachtige kleurenfoto`s ter inspiratie. Bovendien vind je verspreid door het boek interessante weetjes, mythes en verhalen over elke bloem.

Alle informatie, tips en trucs die je nodig hebt om je eigen indrukwekkende boeketten van papieren bloemen te maken, zijn verzameld in `Maak de mooiste papieren bloemen`. Van de basistechnieken tot naadloos lijmen en natuurgetrouwe kleuren toevoegen, dankzij dit boek zullen de bloemen die je maakt levensecht lijken. Of je ze nu maakt als cadeautje, decoratie voor een speciale gelegenheid of gewoon om je huis op te fleuren, binnen de kortste keren schik je de mooiste boeketten met papieren bloemen!Extra informatie:

Paperback / softback
Met illustraties
Mei 2017
679 gram
254 x 215 x 16 mm
EAN: 9789045321592
BBNC Creatief

Bij u in huis op: vrijdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel