Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Bette Westera,Ben je ziek, Teckel Tom?
  • Bette Westera,Ben je ziek, Teckel Tom?
Bette Westera,Ben je ziek, Teckel Tom?
Ben je ziek, Teckel Tom?
€ 14.99
Levertijd: 2 tot 3 werkdagenPapa Pablo is ziek. En Saar ook! Ze hebben bedorven soep gegeten. Papa Pim heeft het er maar druk mee. Hij moet voor de zieken zorgen en ook nog het huis schoonmaken. En Teckel Tom uitlaten natuurlijk. Die moet ineens wel heel vaak naar buiten... Hij heeft ook al buikpijn! Maar Tom heeft geen soep gegeten... Toch? Hij kruipt lekker bij Saar op de bank onder de dekens. Gelukkig voelt iedereen zich de volgende dag weer beter. Behalve papa Pim... Hebben ze hem aangestoken of wil hij nu eindelijk ook wel eens op de bank liggen?
Dit derde deel over de eigenwijze en hartveroverende teckel komt weer van de hand van twee geweldige prentenboekenmakers. Gouden Griffel-winnaar Bette Westera schreef de tekst, en Noëlle Smit bracht alles tot leven met haar prachtige, kleurrijke illustraties. `Hallo, Teckel Tom!` kon rekenen op een Vlag en Wimpel! `Pak die bal, Teckel Tom!` is het tweede deel in de reeks.
Recensie:
Deleesclubvanalles.nl
Katelijne van Alem 11-10-2021
'De illustraties zijn erg mooi. Het hele verhaal wordt erop verteld, de emoties zijn goed te zien en de huiselijke sfeer komt er zeker in terug. Een genot om naar te kijken! Hierdoor voor jong en oud een erg leuk boek!'

Extra informatie:

Hardback
32 pagina's
Met illustraties
Februari 2021
438 gram
278 x 237 x 11 mm
EAN: 9789025774745
Gottmer

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen