Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Bert Dijkstra,John van den Heuvel
  • Bert Dijkstra,John van den Heuvel
Bert Dijkstra,John van den Heuvel
John van den Heuvel
Een lustrum lang extreme beveiliging
€ 22.50
24 Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 13:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenJohn van den Heuvel, een lustrum lang extreme beveiliging geeft een persoonlijk en indringend beeld van een misdaadverslaggever die sinds vijf jaar zijn vrijheid kwijt is, omdat hij bovenaan de dodenlijst van de Mocro-maffia staat.

Collega-journalist Bert Dijkstra ging maanden lang mee op pad met John van den Heuvel en zat naast hem op de achterbank van gepantserde bolides op weg naar onder meer de RTL Boulevard-studio, de extra beveiligde rechtbank De Bunker, het PSV-stadion en rechtbank Amsterdam voor het proces tegen de moordverdachten in de zaak van Peter R. de Vries.

John van den Heuvel, een lustrum lang extreme beveiliging geeft een onthullende inkijk achter de schermen van een leven met voortdurende dreiging, maar is vooral ook het verhaal van een geboren positivo die er in slaagt te blijven genieten van het leven. En te blijven scoren met zijn onthullingen in De Telegraaf en bij RTL Boulevard. Een ontwapenend boek over harteloze misdaad en een misdaadverslaggever die zijn hart laat spreken.


Extra informatie:

Paperback / softback
224 pagina's
November 2022
324 gram
211 x 141 x 22 mm
EAN: 9789083248370
Ezo Wolf

24 Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 13:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen