Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • Bella Andre,Kom in mijn armen
  • Bella Andre,Kom in mijn armen
Bella Andre,Kom in mijn armen
Kom in mijn armen
Sullivan 7
€ 17.99
Bij u in huis op: vrijdag
Bestel vóór: 21:00Acteur Smith Sullivan valt als een blok voor zijn tegenspeelster Valentina. Maar zij gelooft niet in Hollywood-sprookjes…

Filmster Smith Sullivan kan zich geen afleiding permitteren. Zijn hele reputatie hangt af van zijn nieuwe film… maar hij kan Valentina Landon niet uit zijn hoofd krijgen, en het vuur dat hij ziet smeulen onder de oppervlakte van haar koele voorkomen.

Valentina is niet afkerig van een avontuurtje, of zelfs van het idee om de ware liefde te vinden, maar als business-manager in Hollywood heeft ze te veel vrouwen zien bezwijken voor de charmes van een acteur, om er daarna totaal kapot van te zijn als het sprookje onvermijdelijk eindigt.

Maar na een paar intense weken samen op de set verandert de spanning tussen hen in verhitte passie. Smith is vastbesloten een manier te vinden om dichter bij Valentina te kunnen komen. Zo dichtbij dat hij haar hart kan veroveren… net zoals zij dat van hem heeft veroverd vanaf het allereerste moment.
Extra informatie:
Sullivan 7
Paperback / softback
304 pagina's
Mei 2016
356 gram
200 x 125 x 28 mm
EAN: 9789022576038
Boekerij

Bij u in huis op: vrijdag
Bestel vóór: 21:00