Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

Beers van Bert,2Manity
  • Beers van Bert,2Manity
  • Beers van Bert,2Manity
2Manity
€ 19.25
   Thuisbezorgen

  • Levertijd:
  • 7-14 werkdagen *
  • Vanaf € 26.50 gratis verzenden


In een ondergronds laboratorium is in het geheim gewerkt aan de versnelde evolutie van de tweede mensheid. Gedragswetenschapper Cody Kilpatrick is gevraagd leiding te geven aan de laatste stap van dit baanbrekende experiment. Het moment is aangebroken dat de wereld kennis gaat maken met de tweede mensheid: 2Manity.

Verblind door ambitie ziet Cody echter niet hoe hij zijn relatie met zijn vrouw Layla verwaarloost. Ze zijn kinderloos: zij wil niets liever dan een gezin stichten met Cody, maar hij ziet voortplanting als een wetenschappelijke zaak. Na een dodelijk incident in het lab escaleert de situatie. Er dreigt direct gevaar voor de tweede mensheid in het lab en voor de eerste mensheid in de buitenwereld, en in het bijzonder voor Layla. Als het Cody niet lukt om over zijn morele en wetenschappelijke grenzen heen te stappen, zullen hijzelf en de totale mensheid alles verliezen.

Bert van Beers (1976) is verbetercoach van mens en organisatie. In zijn werk schrijft hij over zijn fascinatie voor ethische vraagstukken. De rol van de mens die steeds slimmer wordt en zichzelf steeds sneller verbetert en opnieuw uitvindt, staat centraal in zijn werk. Met 2Manity schetst hij science fiction met angstvallig veel science facts.

2Manity wakkert de discussie aan of er een grens zou moeten zitten aan menselijke creativiteit en genialiteit. Zaken die ons altijd hebben onderscheiden en hebben gemaakt tot wat we nu zijn. Wordt het continu verbeteren van de mensheid onze redding of onze ondergang?


Extra informatie:

Paperback / softback
208 pagina's
September 2020
303 gram
211 x 140 x 18 mm
EAN: 9789493172890
Gopher


* We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.