Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Barbara Sassen,Gezondheidsbevordering en zelfmanagement door verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten
  Gezondheidsbevordering en zelfmanagement door verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten
  € 58.95
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


  Dit boek geeft (aankomende) verpleegkundigen handvatten om gezonder gedrag bij hun patiënten te bevorderen. Het behandelt gezondheid op micro-, meso- en macroniveau en geeft inhoud aan preventie en gezondheidsbevordering. Het boek is geschikt voor alle bachelor-en masteropleidingen Verpleegkunde, en voor verpleegkundige professionals. 
  Gezondheidsbevordering en zelfmanagement door verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten is gebaseerd op recent wetenschappelijk onderzoek en de beroepspraktijk. In het boek zijn twee trainingen opgenomen: Bevorderen van het zelfmanagement van de patiënt en Wat is de rol van de professional in het bevorderen van het zelfmanagement van de patiënt?
  Centraal in dit boek staat het belang van betrokken professionals bij het bevorderen van gezondheid en zelfmanagement. Zelfmanagement staat of valt immers bij een gemotiveerde patiënt én een gemotiveerde verpleegkundige professional die het als haar beroepsverantwoordelijkheid ziet de patiënt in een gezonde leefstijl en zelfmanagement te ondersteunen. 
  Extra informatie:

  Paperback / softback
  350 pagina's
  Juni 2018
  620 gram
  241 x 168 x 21 mm
  EAN: 9789036820110
  Bohn Stafleu van Loghum

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen