Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

B. Wanningen,Het werkelijke leven van Jezus
  • B. Wanningen,Het werkelijke leven van Jezus
  • B. Wanningen,Het werkelijke leven van Jezus
Het werkelijke leven van Jezus
€ 49.50
  (Hardback) Thuisbezorgen

  • Bestel vóór: 21:00
  • Bij u in huis op vrijdag
  • Gratis verzending


Dit meest opzienbarende boek over het leven van Jezus, wat een compleet, maar vooral nieuw inzicht geeft over Zijn werkelijke leven, kan als een openbaring worden gezien. Deze informatie is voor de 21e eeuw niet alleen geruchtmakend, maar heeft tevens een sensationele inhoud.
De inhoud van het boek is door het medium (B.Wanningen) ontvangen door automatisch schrijvend en helderhorend mediumschap, waarbij het manifesteren van geestelijke personen een continue aangelegenheid was, weliswaar met onderbrekingen.
Het automatisch schrijven komt kort gezegd tot stand, doordat de arm en de hand van het medium met een enorme kracht verbazingwekkend wordt bewogen, waarbij het handschrift sterk verschilt van zijn eigen handschrift. Het medium is als het ware in een half-trance (een sterke bewustzijnsverlaging) ‘overgenomen’, zowel geestelijk als lichamelijk. In deze toestand wordt er razendsnel door het medium geschreven.
Wat betreft de helderhorendheid, wat een facet van zijn mediumschap is, wordt de informatie doorgegeven door een geëvalueerde persoonlijkheid die zich in een andere dimensie bevindt.
Geen ander boek geeft in details de waar- en onwaarheden weer over het leven van Jezus.
Ook bepaalde foutieve teksten uit het evangelie worden hersteld. De inhoud van het boek geeft overduidelijk aan dat het leven van Jezus anders verlopen is dan men vanuit het kerkelijk perspectief beschouwt.
Ook de verschillende zienswijzen van Jezus zijn in onvoldoende mate in de evangeliën tot stand gekomen. Het boek vormt tevens een informatiebron over alle onwetendheid betreffende dogma’s.
Het verklaart zogenaamde wonderen die vanuit een ander perspectief moeten worden bezien.
Helaas is men er in de evangeliën niet in geslaagd om het volledige verhaal van Jezus foutloos en naar waarheid weer te geven zonder de vele tegenstrijdigheden, waarvan de huidige evangeliën getuigen. Deze vier evangeliën zijn in de loop van de tijd een gemanipuleerd product geweest, veroorzaakt door mensenhanden. Door al deze veranderingen zijn er grote mutaties ontstaan die hun weerga niet kennen. Veel wat Jezus zou hebben gezegd is nooit gezegd, en veel wat Hij wel heeft gezegd is niet in de evangeliën opgenomen. Ook Zijn buitenlandse reizen zijn niet vermeld in de evangeliën.
Het boek vormt een uitstekende voorbereiding op een nieuwe religieuze zienswijze en ontwikkeling, zoals is aangeven met betrekking tot het hoofdstuk ‘Het toekomstige Centrum van Spiritualiteit’.


Extra informatie:

Hardback
695 pagina's
Oktober 2020
1551 gram
277 x 199 x 45 mm
EAN: 9789090317267
Uitgeverij Wanningen