Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Axel Scheffler,Pip en Posy en het verjaardagsfeestje
  • Axel Scheffler,Pip en Posy en het verjaardagsfeestje
Axel Scheffler,Pip en Posy en het verjaardagsfeestje
Pip en Posy en het verjaardagsfeestje
Pip en Posy
€ 9.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen‘Pip en Posy en het verjaardagsfeestje’ is een kartonboekje om voor te lezen over het populaire en schattige duo Pip en Posy van Axel Scheffler. Nederlandse en Belgische peuters kunnen genieten van de heerlijke animatieserie over Pip en Posy waarin allerlei bekende en nieuwe verhaaltjes langskomen. Tijd om de prentenboeken in te duiken! Dit stevige kartonboek boek in de reeks van Axel Scheffler is weer een warm en vertrouwd verhaaltje over het konijn en de muis die beste vriendjes zijn. Zoals altijd zit een ongelukje in een klein hoekje, maar lossen Pip en Posy dat samen gezellig op.

Posy is jarig en viert haar feestje. Pip komt op bezoek en neemt een cadeau mee: een rode speelgoedbus die echt kan rijden. En hij heeft ook nog een taart bij zich. Als Pip de taart naar de tafel komt brengen, ziet hij de speelgoedbus op de grond niet. Uh-oh, daar gaat Pip… en daar gaat de taart! Maar samen nieuwe taartjes bakken, dat is ook een feestje.

Axel Scheffler is een geliefde kinderboekenillustrator en auteur met een stijl die uit duizenden herkenbaar is.Extra informatie:
Pip en Posy
24 pagina's
Met illustraties
Februari 2022
364 gram
179 x 177 x 20 mm
EAN: 9789025775834
Gottmer

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen