Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

Aureool,In blind verlangen
  • Aureool,In blind verlangen
  • Aureool,In blind verlangen
In blind verlangen
aureool
€ 20.95
   Thuisbezorgen

  • Bestel vandaag
  • Bij u in huis op zaterdag *
  • Vanaf € 26.50 gratis verzenden


In deze roman maakt de 22-jarige Imani Berkemeijer een reis door haar geboorteland Kenia om haar jeugdvriend terug te zien. Zij grijpt die kans na haar ontslag als docent Engels, nadat het contact abrupt is gestopt. Mare is blind en verstoten door de Samburu-stam. Imani wordt zich bewust van haar gevoelens voor hem op haar veertiende, als ze met haar ouders naar Nederland terugkeert. Dit leidt tot hernieuwd contact. Op weg naar Maralal, Imani`s geboorteplaats, komt Imani van Mare`s broer, Lewis, te weten dat Mare in Mombassa woont. Imani vraagt Lewis om haar in contact te brengen met Mare. Maar ze schrikt van de diepgewortelde haat van Lewis voor zijn broer die in stand wordt gehouden door hun vader. Als voorvechtster van Sherp, een organisatie voor integratie van gehandicapten in Kenia, is Imani vastbesloten om de confrontatie met hun vader aan te gaan. Maar de Samburu-traditie is niet gemakkelijk te doorbreken. Teleurstelling hierover drijft haar in de armen van Jim, de chauffeur van het reisgezelschap, die een oogje op haar heeft. Toch doet Imani er alles aan om haar jeugdvriend terug te winnen.


Aureool, pseudoniem van Lianne Quak, is taaldocent Engels bij een schriftelijke onderwijsinstelling, vertaler en editor. Ook ben ik creatief schrijver en was tot voor kort lid van een schrijfgroep. Mijn tweede roman `In Blind verlangen` gaat over gezichtsverlies. Mare`s vader negeert zijn blinde zoon uit angst om zijn macht te verliezen. Als slachtoffer kun je je hiervan losmaken, wat tot nieuwe inzichten en persoonlijke groei leidt.


Extra informatie:

Paperback / softback
176 pagina's
Oktober 2016
299 gram
229 x 152 x 16 mm
EAN: 9789492247469
Eigenboekuitgeven.com


* We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.