Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • Astrid Holleeder,Familiegeheimen
  • Astrid Holleeder,Familiegeheimen
Astrid Holleeder,Familiegeheimen
Familiegeheimen
De Holleeder trilogie 3
€ 22.50
Bij u in huis op: donderdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel


In Familiegeheimen vertelt Astrid Holleeder openhartig en meeslepend over het leven dat zij en de andere leden van de familie - moeder Stien, dochter Miljuschka, zus Sonja en haar kinderen Richie en Francis - leiden, voor en tijdens het proces tegen Willem Holleeder. Maar vooral is er ruimte om na te denken over een leven daarna.
Hoe neem je afscheid van een gezinslid? Hoe leef je met gevoelens van schuld, angst en verraad; hoe verhoud je je in een nieuwe gezinsformatie tot elkaar en tot de buitenwereld, en hoe kijk je naar de toekomst?
In gesprekken met haar therapeute geeft Astrid Holleeder volledige openheid over haar diepste zielenroerselen, en zijn we getuige van de hernieuwde band met haar dochter Miljuschka, over wie ze nog niet eerder schreef.

`Wat ga je nu doen?`
`Even naar Mil. Ik moet haar een vraag stellen, die ik haar nog niet heb durven stellen. En dan kan ik verder met mijn leven.`


Extra informatie:
De Holleeder trilogie 3
Paperback / softback
416 pagina's
Oktober 2020
538 gram
214 x 141 x 35 mm
EAN: 9789400513525
A.W. Bruna Uitgevers

Bij u in huis op: donderdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel