Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Hanneke Molenaar,Economie en handel Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie; Deel 1 van 4
  • Hanneke Molenaar,Economie en handel Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie; Deel 1 van 4
Hanneke Molenaar,Economie en handel Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie; Deel 1 van 4
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie 1
maakt (werk)ruimten bedrijfsklaar
€ 17.75

Bij u in huis op: dinsdag

StruX biedt leer-/werkboeken voor het kwalificatiedossier entree, voor zowel het basisdeel als voor 7 van de 9 profieldelen. De StruX leer-/werkboeken zijn zowel inzetbaar op school als in een stage/BPV en zijn beschikbaar op papier en in digitale vorm.

Voor het profieldeel zijn de leer-/werkboeken ingedeeld naar werkproces. Ieder leer-/werkboek bevat een theoriedeel en een praktijkdeel. Het theoriedeel bestaat uit theorie en opdrachten die uit te voeren zijn in een theorielokaal of in de school. In het praktijkdeel vindt u opdrachten die uitgevoerd kunnen worden tijdens de stage/BPV (of in het praktijklokaal).


Dit leer-/werkboek richt zich op het entreeprofiel assistent horeca, voeding of voedingsindustrie. In dit leer-/werkboek leert de deelnemer hoe hij kan assisteren bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding. Aan bod komen algemene basiskennis en vaardigheden om eenvoudig werk met betrekking tot voedingsmiddelenproductie te kunnen uitvoeren.

Extra informatie:
StruX
Paperback / softback
Met illustraties
April 2015
372 gram
297 x 210 x 8 mm
EAN: 9789037213461
Boom Beroepsonderwijs

Bij u in huis op: dinsdag