Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Arnaldur Indridason,Onderkoeld & Winternacht - set 2 delen
  Onderkoeld & Winternacht - set 2 delen
  € 15.00
  24 Bij u in huis op: zaterdag
  Bestel vóór: 21:00
  ONDERKOELD

  In Þingvellir, dat in een ver verleden een pleisterplaats van vikingen was, wordt een vrouw dood aangetroffen in haar zomerhuis. Alles wijst erop dat ze zelf een einde aan haar leven heeft gemaakt. Als inspecteur Erlendur een opname in handen krijgt van een geheimzinnige séance waarbij deze vrouw kort voor haar overlijden aanwezig was, besluit hij uit te zoeken waarom ze zelfmoord pleegde.
  Onderkoeld is een rasechte Indridason met Erlendur in de hoofdrol. De inspecteur wordt tijdens zijn zoektocht steeds opnieuw herinnerd aan de verdwijning van zijn eigen broer – en gaat de confrontatie met het verleden eindelijk aan.  WINTERNACHT

  Op een ijzige januaridag wordt het lichaam van een kind gevonden in de tuin van een appartementencomplex in Reykjavík: een donker jongetje ligt dood in de bebloede sneeuw. Als Erlendur, Elínborg en Sigurdur Óli in barre weersomstandigheden met hun onderzoek beginnen, vermoeden zij dat de dader uit racistische motieven handelde. Wat zij tijdens hun zoektocht aan het licht brengen, geeft een onthutsend beeld van een gesloten samenleving.


  Extra informatie:

  Samengesteld pakket
  552 pagina's
  Juli 2017
  761 gram
  216 x 136 x 47 mm
  EAN: 9789021407135
  Volt nl

  24 Bij u in huis op: zaterdag
  Bestel vóór: 21:00