Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Arjan Mulder,Hoe nietsdoen de wereld redt
  Hoe nietsdoen de wereld redt
  Ja, natuurlijk!
  € 15.00
  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen


  Wereldwijd gebruikt de mens elk jaar 1,7 aardes voor voedsel, grondstoffen en energie. Nederland zelfs het dubbele daarvan. Ook de groenste initiatieven lossen dat probleem niet op. Mensen willen heel veel `doen` om de wereld te redden, maar `doen` is nu juist de kern van het probleem. Klimaat, milieu, economie, techniek, gezondheidszorg, landbouw en zelfs ons onderwijs vragen niet om doen, maar om niet doen. Het is de enige echte weg vooruit.
  Dit manifest bevat 10 krachtige betogen waarom we vandaag nog moeten beginnen met nietsdoen. Als we ons aanpassen aan de natuur, blijken onze mogelijkheden om te groeien eindeloos. Een bloeiende planeet en een toekomst voor onszelf beginnen met nietsdoen. Ont-groeien, regenereren, een flinke stap terug doen: dit boek laat zien dat het kan. `Hoe nietsdoen de wereld redt`, is een bijzonder eerlijk, opbouwend, leerzaam en verhelderend betoog.
  Arjan Mulder PhD (1958) verbindt visies en daagt uit. Hij start zijn loopbaan als onderzoeker in de revalidatie. Daarna reist hij de wereld over en ontdekt de oosterse filosofie. In zijn boeken verbindt hij onze 21ste-eeuwse uitdagingen aan oude inzichten, gebaseerd op een holistische levensvisie.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  126 pagina's
  Met illustraties
  Juni 2021
  193 gram
  210 x 148 x 12 mm
  EAN: 9789464354577
  Brave New Books

  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen