Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Arie-Jan Mulder,Liefde & angst
  • Arie-Jan Mulder,Liefde & angst
Arie-Jan Mulder,Liefde & angst
Liefde & angst
Een christelijke kijk op God en ons ego
€ 14.95
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenZelden las ik een boek dat zo helder geschreven is als dit: geen dogma’s of hoogdravende woorden, maar een bijzonder begrijpelijk verhaal met veel inhoud.
Arie-Jan Mulder geeft blijk van een diep inzicht in de menselijke psyche: hoe wij, kwetsbaren, trachten te overleven in een breekbare wereld. Waarom we gevangen zijn in zelfbescherming en waardoor we vrij kunnen zijn om lief te hebben.
Van harte aanbevolen!
Rikkert Zuiderveld, dichter-zanger

In deze studie analyseert Arie-Jan Mulder onze neiging tot eigenliefde maar ook Gods verlangen om ons in de ruimte te plaatsen. Zo worden wij uitgenodigd de Heer en elkaar van harte lief te hebben.
Een heldere studie, geschikt voor een breed publiek. Ik hoop dat ook rooms-katholieken door het lezen van dit boek hun leven laten bepalen door de liefde van God in Christus.
Mgr. Dr. Gerard De Korte, Bisschop van ’s-Hertogenbosch

Arie-Jan Mulder beschrijft in heldere taal hoe de God van liefde zorgvuldig en voorzichtig omgaat met mensen die als gevolg van de komst van het kwaad in de wereld verworden zijn tot angstige, egocentrische wezens die hard werken aan zelfbehoud en daardoor zichzelf en anderen beschadigen.
Een heerlijk boek om te lezen!
Jan Wolsheimer, CAMA predikant en directeur MissieNederland

Arie-Jan Mulder heeft een bijzonder boek geschreven over liefde en angst en hoe die werken in een mensenleven, ook bij christenen. Dit boek betrekt de lezer op een inspirerende en concrete manier bij de persoonlijke strijd die iedere gelovige te voeren heeft tussen liefde en eigenliefde.
Ik beveel dit boek van harte aan voor iedereen die bemoedigd wil worden in haar of zijn geloofsreis.
Samuel Lee, pinkstervoorganger en Theoloog des VaderlandsRecensie:
Nieuwwij
Bert Altena 10-09-2020
'Mulder schrijft verrassend, heeft oog voor bijzondere details en schakelt makkelijk tussen het niveau van het Bijbelse verhaal en onze eigen werkelijkheid. Dat levert prachtige paragrafen op, bijzonder rijk aan inhoud. Hier schrijft iemand die de Bijbel leest vanuit de diepte van zijn eigen levenservaring, met veel gevoeligheid voor de kronkelingen van de menselijke geest. Wat dat laatste betreft, biedt hij een pleidooi voor de milde wijsheid die je bij Jezus vindt. Een bijzonder boek. '

Extra informatie:

Paperback / softback
224 pagina's
Februari 2020
276 gram
210 x 136 x 16 mm
EAN: 9789081547499
De Lepelaar uitgeverij

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen