Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Anton Slotboom,Beter opbranden dan uitdoven
  Beter opbranden dan uitdoven
  € 12.50
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
  Dit artikel is aanwezig in onze winkel


  Vlak na zijn vijfenzeventigste verjaardag overleed Jules Deelder. De emoties die zijn dood in de winter van 2019 opriepen waren intens en in het hele land voelbaar.

  Deze winter is het een jaar geleden dat hij stief. Over een jaar zonder Jules Deelder gaat deze uitgave, geschreven is door fan, kenner en Rotterdammer Anton Slotboom. Hij schreef eerder De zin van het leven ben je zelf. Hierin schetst Slotboom het leven van de Rotterdammer die van verlegen kind uitgroeide tot podiumbeest. Het boek kreeg unaniem lovende recensies. Na het verschijning ontving Slotboom veel reacties. Het waren er zoveel dat hij besloot dat er een tweede boek moest komen. Dat is er nu.

  In dit boek duikt Slotboom nog dieper in het leven van Jules Deelder. Hij gaat op bezoek bij vrienden die Jules nog iedere dag missen, bij fans die na zijn overlijden intens rouwden, en bij literaire kenners die het zeker weten: het oeuvre van Deelder wordt nooit vergeten.

  Nieuwe anekdotes en mooie momenten uit Deelders leven maken het boek compleet. ‘Beter opbranden dan uitdoven’, was een uitspraak die Deelder zelf graag bezigde. Dit boek bewijst dat het leven alles behalve uitgedoofd is. Integendeel.

  Journalist Anton Slotboom (1980) werkt bij Algemeen Dagblad en maakt radio en televisie voor TV Rijnmond. Net als Deelder is hij Spartaan. Slotboom schreef vijf boeken over Sparta en schreef ook mee aan boeken over de Eerste Wereldoorlog, PSV en Feyenoord.  Extra informatie:

  Paperback / softback
  164 pagina's
  December 2020
  200 gram
  201 x 126 x 15 mm
  EAN: 9789089757395
  Just Publishers

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
  Dit artikel is aanwezig in onze winkel